Whitacre Street_

Huddersfield

Client _

Mr + Mrs Purden

Location_

Huddersfield

Project Type _

Residential

Budget _

£25,000

Main Contractor _

This double-fronted Victorian property was internally reconfigured to create the flexible family living space needed by our client.

The interior design palette paired muted colours with warm materials and an abundance of luscious plants throughout to create a comfortable yet exciting interior scheme.

The existing roofline creating the dynamic ceiling landscape within the master bedroom, has been accentuated with the installation of perimeter uplighters and the matching ceiling and wall mounted bedside lamps.

The reinstatement of the coving and high skirting boards throughout the house attempt to emulate the original classical interior features that would have once been present in the property.